Skriv ut

Styrelse

Skriven av Lennart Adsten. Posted in Om oss

Ordinarie ledamöter   


Kjetil Aarstad (Ordförande), Verdal kommune 

Thomas Hägg (Vice ordförande),Region Jämtland Härjedalen 

May-Britt Lagesen, Nord-Tröndelag fylkeskommune

Rakel Therese Skårslette Trondal, Sör Tröndelag fylkeskommune

Jan Håvard Refsethås, Holtålen kommune

Mona Modin Tjulin, Östersunds kommun 


Ersättare/vararepresentant


Ragnhild Kvalø, Nord-Tröndelag fylkeskommune

Stig Klomsten, Sör Tröndelag fylkeskommune

Håkan Larsson, Krokoms kommun 

 

Presentationer

Kjetil Aarstad

Født 1946 i Verdal. Bor fortsatt der. Pensjonert offiser i den Norske Hær.Gift med tre barn, åtte barnebarn og to oldebarn. Hobby: Elg / hjortejakt. Deltatt kommunestyret i Verdal ca 20 år. Er medlem i De verdalske Befestninger. Har en stilling i De Nasjonale Festningsverk på pensjonistvilkår for å passe på Vaterholmen fort.

Bilde er fra "Slaget ved Bleckåsen" 200 år etter. Kjetil underskriver en fredsavtale for ny 200 år. Den ble sent til Riksdagen og Det norske storting på papir laget av elgskit. 


 Thomas Hägg

62 år från Mörsil. Socialdemokrat. Politiskt aktiv i Åre Kommun och Region Jämtland/Härjedalen.

 

  

May Britt Lagesen er heltidsPolitiker i Nord Trøndelag fra Arbeiderpartiet. Har tidligere vært varaordfører i Steinkjer kommune og sitter også i Landsstyret for AP. Har i dag ansvar for Utdanning, kultur, idrett og tannhelse i Nord Trøndelag. Har samboer og 2 barn. Er utdannet Barnevernspedagog og har jobbet i skole, psykiatrien og som enhetsleder for boliger for funksjonshemmede og rus i Steinkjer kommune.

 

 

 

 

Håkan Larsson

 

Bor på Rödön i Krokoms kommun. Kommunfullmäktigeledamot.

Journalist och utredare. 
Har bland annat varit politisk chefredaktör på Östersunds-Posten och riksdagsledamot (2002-2006). Statlig utredare när det gäller vattenbrukets möjligheter, liksom jakt- och viltförvaltning.

Aktiv inom Föreningen Sveriges Vattenkraftskommuner (FSV).

Ser en stor framtidspotential i ett närmare samarbete i Nordens Gröna Bälte (Trøndelag och Jämtland Härjedalen).

 

 

Mona Modin Tjulin

Utmaningar, upplevelser och utveckling - det handlar mitt liv om. Född och uppvuxen i Jämtland och återvände efter några år runt om i världen och Sverige. Just nu har jag förmånen att vara förtroendevald för socialdemokraterna i Östersunds kommunfullmäktige och kommunstyrelse. Jag är ordförande i Vård- och omsorgsnämnden och i Gemensamma nämnden för upphandlingssamverkan i Jämtlands län. Min familj (tre barn och man) och jag trivs bäst i Vallrun nära skoterparadiset Åkersjön där vi är ute i naturen.

Rakel S Trondal